Megjutalmazott tanitó
Správa o tom, že učiteľ z Vyšných Čabín Július (Gyula) Kocsis bol vyznamenaný zemplínskym osvetovým spolkom (A zempléni Közművelődési Egylet) - finančná odmena 100 korún. Cenu mu odovzdal gróf Viktor Hoyos, hlavný slúžny Medzilaboriec.