Személyi hir
Správa o tom, že v sobotu [10.01.1914] došiel do Humenného gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy), aby zabezpečil organizačne zabezpečil pripravovanú veľkú polovačku na ktorej sa zúčastní vyberané panstvo.