Gyászhír
Správa o náhlej smrti kráľovského sudcu okresného súdu v Stropkove Bartolomeja (Bertalan) Menszdorfera v Stropkove 9.01.1914. Zomrel na zápal pľúc. Rozlúčka so zosnulým bude 11.01.1914 a následne bude prevezený do Prešova a uložený do rodinnej krypty.