Közjegyzői székhely áthelyezés
Správa o tom, že municípium Zemplínskej župy povolilo mimoriadnu výnimku pre preloženie sídla verejného notárstva z obce Habura do obce Čertižné v januári 1914. V obci Habura nebolo možné poskytnúť notárovi patričné ubytovanie.