Járásbíróságunk forgalma
Informácie o finančnom obrate okresného súdu v Humennom (A homonnai Királyi Járásbíróság) za rok 1913. Napr. nákup nehnuteľností bol za 4.863.338 korún, v dedičskom konaní bolo inkasovaných 267.913 korún, v dražbách bolo prijatých 52.225 korún, dlhopisy - 637.520 korún a bremeno v hodnote 2.239.842 korún bolo likvidované.