Pályazati hirdetés - Cseh, Alex
Text vyhlásenia konkurzu na vystavanie služobného bytu pri meštianskej a vyššej obchodnej škole v Humennom ako aj na údržbárske práce. Text konkurzu datovaný v Humennom 9. 01. 1914.