Az Első homonnai kóser bodega - Lerner, Františka; Pilzer, Henrich
Inzerát o zriadení Az Első homonnai kóser bodega (Prvá humenská kóšer bodega) v Humennom na Hlavnej ulici č.31. Zriaďovateľom sú Františka (Fáni) Lerner a Henrich (Henrik) Pilzer.