Árverési hirdetményi kivonat - Lakatos, [=Daniel]; Rónai, Karol
Výpis z dražobného oznamu o konaní dražby č. 8091/1913. Dražiteľom je Guttmann Lipót és fia [Leopold Guttman a syn, Humenné (bankový dom)] a vydražovaný je Štefan (István) Kundrát, ktorého majetky sú zapísané v pozemkovej knihe č.27 obce Nechválova Polianka. Dražba sa uskutoční tamtiež 6. 03. 1914.