Uzsora - **
Úvodník [pravdepodobne z pera regionálneho autora] poukazuje na riešenie problematiky úžerníctva v Amerike. činorodosť amerických miliardárov, ktorý časť peňazí dávajú na humanitné ciele, ktoré v rámci kolobehu finančných tokov im nespôsobujú veľkú stratu ale pre vytlačenie úžerníkov postačujú.