A keresztény jótékony nőegylet...
Správa o tom, že 17. 01. 1914 sa uskutočnila v Humennom spoločenská zábava spojená s osvetovou prednáškou. Organizoval ju Humenský dobročinný ženský spolok (A homonnai Önkéntes Női Egylet). Pochvala za úspešný priebeh patrí tajomníkovi spolku Ladislavovi (László) Benyovszkému.