Uj püspökválasztás
Informácia o tom, že prebehnú opätovné voľby na hodnosť kalvínskeho biskupa predtiského cirkevného obvodu v Miskolci v roku 1914 nakoľko kandidáti István Radácsy (110 hlasov) a Kálman Revész (77 hlasov) odstúpili od kandidatúry. István Tüdos získal 182 hlasov.