Esküvő
Správa o sobáši diplomovaného inžiniera Leopolda (Lipót) Jakobovitsa z Humenného s Elenou (Ilonkou) Reichard v Sátoraljaújhely dňa 28.01.1914. Ženích o.i. pôsobí aj ako interný spolupracovník týždenníka Homonna és Vidéke