Meghívó
Správa o tom, že spevokol železničiarskych úradníkov z Miskolca (HU) (A miskolci Máv. Tisztviselők Dalköre) organizuje spoločenskú zábavu v Michalovciach dňa 7.02.1914. Zisk zo zábavy bude rozdelený medzi verejnou nemocnicou v Michalovciach a samotným spevokolom.