Ma este a mozgó szinházban...
Správa o filmovom predstavení v Humennom [23.01.1914] prostredníctvom premietača Dezidera (Dezső) Dubba. Program: Výzva na čin (dráma v dvoch dejstvách) + krátke filmy (ich názvy).