Hangverseny és művészestély
Správa o tom, že v v dňoch 3.-4.02.1914 bude v Humennom varietné predstavenie spojené s koncertom na ktorom vystúpia rôzni umelcio.i. Lorenzo de Aya (profesor konzervatória a huslový virtuóz).