Olcsó fürdőszobák - Dubb, Dezider
Inzerát zlievača medi a umeleckého zámočníka z Humenného Dezidera Dubba o tom, že zariaďuje kompletné kúpeľne s elektrickým čerpadlom v prijateľných cenách. Adresa je Főtér č. 32 [Hlavné námestie č. 32].