Frimmer József...
Správa o smrti živnostníka, bývalého poslanca Humenného, člena rímskokatolíckej školskej stolice, ktorý zomrel 3. 02. 1914 vo veku 57 rokov. Pohreb sa uskutočnil v Humennom 4. 02.1914.