Nyilvános elszámolás - A Kath. Olvasókör elnöksége
Text finančného vyúčtovania z príjmov za tanečnú zábavu, ktorú zorganizoval Humenský katolícky čítací spolok (A homonnai Katholikus Olvasókör) v Humennom 2.02.1914. Čistý zisk bol 498 korún. Menoslov účastníkov a prispievateľov