Butorkiállitás
Správa o tom, že Humenská štátna škola pletenia košíkov (A homonnai Állami Kosárfonó Iskola) usporiadala večerný kurz stolárstva, ktorý bude ukončený 27. 02. 1914. Pripravovaná je aj výstava výrobkov nábytku týchto remeselníkov, ktorí si aj touto formou dopĺňajú vzdelanie, ktoré poväčšine získali na bývalej drevárskej rezbárskej škole v Humennom.