Hatezer koronás postalopás a homonnai pályaudvaron
Správa o tom, že v Humennom bola v marci 1914 odcudzená finančná poštová zásielka (šesť tisíc korún), ktorej adresátom bol gróf Degenfeld. Zásielka došla do Humenného, kde ju prevzal železničný prepravca-doručovateľ Ján Krakovszky. Keďže menovaný vedie bezúhonný život po prešetrení bol pustený na slobodu, ale prípad ostáva nevyšetrený.