A munkásbiztositó pénztár
Úvaha o tom, že robotnícka poisťovacia pokladnica, ktorá sa nachádza v Humennom už 2 desiatky rokov vždy aspoň raz ročne bojuje o svoju existenciu s Michalovcami. Nie je ináč ani v marci 1914, kedy opäť prejavili záujem Michalovce, o jej premiestnenie.