Meghivó - Malonyay, Tamás 1876-19??
Správa o tom, že 15.03.1914 prebehnú v Humennom oslavy štátneho sviatku (15.03.1848) v hotely Štefánia. Finančný výťažok bude venovaný na konto martýrov z Debrecína (HU)