Kerekes Rezső 1881 1914 : Temetése : Életrajza
Nekrológ o rímskokatolíckom farárovi Rudolfovi (Rezső) Kerekesovi, ktorý sa narodil v Košiciach r.1881 a zomrel v Humennom 9. marca 1914 na zápal pľúc. Menovaný pôsobil v Humennom v rokoch 1907-1914 a zaslúžil sa o zreštaurovanie rímskokatolíckeho kostola, zriadil meštiansku dievčenskú školu s internátom, postaral sa reštaurovanie ľudovej školy. Podrobný referát o pohrebe.