Értesités
Správa o tom, že na všenárodnej slávnosti (výročie 15. marca 1848) v Humennom dňa 15.03.1914 bude účinkovať o.i. košický husľový virtuóz Koloma (Kálman) Rév. Doprevádzať ho bude na klavíry učiteľka Isidorné Vajda.