Rév Kálman hangversenye
Správa o tom, že 19 ročný umelec - huslový virtuóz Koloman (Kálman) Rév z Košíc bude koncertovať v Humennom 28. 03. 1914 za klavírneho doprovodu učiteľky humenskej školy Isidorné [?] Vajda.