Száz nyolc éves asszony halála
Správa o tom, že v Humennom 1. 04. 1914 vo veku 108 rokov zomrela súkromníčka Izsákné Weisz. V testamente zanechala 200 korún pre chudobu mesta. Peniaze majú byť rozdelené v deň pohrebu. Ďalej 400 korunové miesto v modlitebni zanechala humenskej židovskej obci, po 200 korún prispela pre spolky Talmud a Thora a pre svätý spolok.