Tanitók gyűlése Homonnán
Správa o tom, že v Humennom 21.04.1914 zasadal Spolok učiteľov Zemplínskej župy (severná časť) pod vedením člena predstavnestva a učiteľa židovskej ľudovej školy v Humennom Samuela (Samu) Lengyela.