Árverési hirdetményi kivonat - Rónai, Karol; Lakatos
Text oznamu o konaní verejnej dražby v Zbojnom dňa 19. mája 1914. Dražiteľom je bankový dom Leopold Guttman a syn (Guttmann Lipót és fia) z Humenného. Vydražovaný je Michal (Mihály) Szožják, ktorého majetky sú zapísané v pozemkových knihách č. 28, 43, 62, 64, 65 obce Zbojné.