Tisztviselő telep
Výzva k hlavnému slúžnemu Humenného Tomášovi Malonyay-mu v máji 1914, ktorý sa podobral na to, že papierovo dotiahne výstavbu sídliska (časti mesta) pre úradníkov, aby bližšie ich oboznámil so stavom vecí.