Tanitók gyűlése - T-ó
Referát o konaní výročnej schôdze hornozemplínskej sekcie Zemplínskeho spolku učiteľov (A Zemplénvármegye Általános Tanitó - Egyesület" felső köre), ktoré sa konalo v Humennom 27. mája 1914. Riaditelia humenských škôl a ich príspevky ku konanej schôdzi (prednášky, exkurzie a pod.).