Uj plébános
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) obdaroval rímskokatolíckeho farára Valentína (Bálint) Béllafyho miestom farára farského úradu v Humennom. Menovaný už pôsobil v oblasti Humenného, takže je vrelo očakávaný veriacimi