Meghivó - Harmatta, Ondrej 18??-19??; Fabián, Arnold; Friedman, Izidor
Text pozvánky na zakladajúce zhromaždenie účastinárov Hospodárskej banky, účastinnej spoločnosti (Gazdasági bank részvénytársaság) v Humennom 20. júna 1914. Program schôdze. Pozvánka datovaná v Humennom 6. júna 1914