Szílber József...
Správa o tom, že do Humenného 10. júna 1914 došiel asistent univerzitného obsertvatória pre zemetrasenie (Az Egyetemi Földrengési Observatórium) József Szílber, aby na mieste zistil stav po zemetrasení. Okrem Humenného navštívi aj epicentrum t.j. obce Malá a Veľká Domaša [dnes Holčíkovce]Košarovce, Jankovce, Lukáčovce.