A dobsinai jégcsodák : látogatás a barlangba - Szántó, František
Článok približuje krásy Dobšinskej ľadovej jaskyne, ktorú objavili 15. júna 1870 Eugen (Jenő) Ruffiny, Ondrej (Andor) Mega a Gustav (Gusztáv) Lang. Opis jednotlivých častí jaskyne. Správcom jaskyne v tom čase bol Andrej (Endre) Fejér.