Zászlóavatás
Správa o tom, že pri príležitosti osláv 10. výročia založenia Humenského hasičského zboru v Humennom v júni 1914 sa uskutoční spomienková slávnosť na ktorej bude vysviacka zástavy hasičského zboru.