Üzleti jelentés - Gruber, Herman
Inzerát ponúka služby pekára Hermana Grubera (pekáreň aj obchod) v Humennom od júla 1914. Inzerát ponúka cenové relácie jednotlivých druhov ponúkaných pečív a zákuskov