Egyházi hirek
Správa o tom, že rímskokatolícky kňaz Valentín (Bálint) Bélaffy, ktorý bol vymenovaný do Humenného sa sem natrvalo presťahoval 1. júla 1914. Humenský kaplán Július (Gyula) Bednár dostal od grófa Dežőfiho farnosť v Kapušanoch, kde nastúpi od 6. júla 1914