Tüzoltók mulatsága
Správa o uskutočnenej spoločenskej zábave Humenského hasičského zboru, ktorý organizovali pri príležitosti 10. výročia založenia zboru. Plných desať rokov sú hasičmi: Štefan Groszer a Karol Dobrovolszky.