Lemondott elnök
Správa o tom, že čestný predseda Humenského hasičského zboru Mikuláš (Miklós) Haraszthy, zakladateľ tohto zboru hasičov, odstupuje z funkcie čestného predsedu v júli 1914 následkom nezhôd a zlého správania sa k nemu. Poznámka o tom, že nebyť Harasthyho ani hasičský zbor v Humennom by neexistoval