A közigazgatás köréböl
Správa o tom, že slúžnovský úrad v Humennom pod vedením hlavného slúžneho Tomáša Malonyay-ho všetky sily sústreďuje na oddialenie správ hrozby vojny a zachovanie kľudu v meste Humenné v auguste roku 1914