Két tanár áthelyezése
Správa o úradnom preložení dvoch stredoškolských profesorov vyššej obchodnej školy v Humennom. Karol (Károly) Böhm bol preložený do Miskolca (HU), Alexander (Sándor) Szabó do mestečka Brassó (RO) v auguste roku 1914.