Lovak és kocsik ára
Správa o tom, že Zemplínska župa obržala prípis podľa ktorého majitelia konfiškovaných koní a povozov pre potreby vojska, budú nariadením ministerstva vnútra odškodnení. Preplatenie prebehne podľa nariadenia z r. 1912 v priebehu 6 týždňov.