Tanévmegnyitás - Cseh, Alex
Oznam riaditeľa Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy o tom, že opravné skúšky sa konajú v Humennom 31. augusta 1914. Zápis do školy na školský rok 1914/1915 sa koná v dňoch 1.-3. septembra 1914.