A Nagykemenczei körorvosi székhelye Homonnán
Správa o tom, že 22 obcí požiadalo, aby sídlo zdravotného obvodu Kamenica nad Cirochou malo sídlo v Humennom (o.i. lepšia doprava). Na základe ministerského súhlasu dal podžupan na známosť, že Humenné sa stáva sídlom obvodu.