A repülőgépek és a háboru - Rossály
Medzi vojenské prostriedky sa začleňujú v roku 1914 aj lietadlá a ich využitie. Lietadlá s bombami. Francúzske skúšky bombardérov od roku 1911. Parametre dopadu bômb.