Biró választás
Správa o voľbe richtára Humenného v 30. decembra 1902. Na voľbách sa zúčastnili dvaja kandidáti. Imrich (Imre) Müller, bývalý richtár a kandidát František Katzer, ktorý zvíťazil počtom hlasov 162 z celkového počtu 231 hlasov. Imrich Müller získal 69 hlasov.