A városi képviselő testület
Formujúce sa valné zhromaždenie mestského zastupiteľstva v Humennom 27. decembra 1902 pod vedením hlavného slúžneho Mikuláša Haraszthyho. Kandidáti: Jozef Merjavi, Ján Némethy, Izidor Tyrnauer, Ján Andily.