Esküvő
Správa o sobáši slúžneho Sniny Júliusa Durcsinszkého s Idou Haraszthy v Humennom dňa 6.01.1903. Nevesta bola dcérou hlavného slúžneho Humenného Mikuláša Haraszthyho. Občiansky obrad vykonal hlavný notár Humenného Jozef Goócs. Svedkovia: Koloman (Kálman) Kelemen, Štefan (István) Géczy, Michal (Mihály) Szántó