Viszhang a "legjobb nóta" ra
Úvodník z pera gréckokatolíckeho farára sa zaoberá panslavizmom z ktorého je osočovaná celá konfesia. Obraňuje služby Božie v staroslovenčine ako tradičnom bohoslužobnom jazyku gréckokatolíckého vierovyznania.