Búcsuest
Informácia o spoločenskom večierku, ktorý organizoval humenský zástupca okresného sudcu Dr. Štefan Oláh v rámci toho, že sa sťahuje z Humenného. Menoslov tých, kto sa zúčastnil banketu. Kladné hodnotenie sudcu.